Başarmak İçin, Doğru Yerdesin!

Özgüven Anaokulunda
Rehberlik & Danışmanlık

Sevgili Velilerimiz Merhaba,

01.04.1968 Ankara doğumluyum. Gazi Üniversitesi Çocuk Gelişimi 1991 mezunuyum. Yüksek Lisans ders dönemini aynı üniversitede tamamladım. Yine aynı üniversitede okutman olarak 4 dönem görev alarak, Drama, Okul Öncesinde Fen ve Matematik ve Ögretmenlik Uygulamasi dersleri verdim. Kamu okullarında 4 yıl Okulöncesi, 25 yıl da meslek lisesinde Çocuk Gelişimi bölümü öğretmenliği yaptim. Ayrıca Hasan Kalyoncu Üniversitesinde, bir yıllık bir eğitimden Hasan Kalyoncu Üniversitesinde, bir yıllık bir eğitimden sonra Aile Danışmanı olmaya hak kazandım. Şimdi ise, yıllarca edîndiğim mesleki tecrübe ve hiç kaybetmedíğim heycanımı OZGUVEN ANAOKULUNDA sizlerle paylaşmak istiyorum. Aile Danışmanlığı, Ergen Danışmanlığı, Çocuklarla Felsefe, Okul Öncesi Egitim Programı alanindaki çalışmalarımla, sizlerinde desteğini ve katılımını alarak çocuklarımızın gelisimini takip edecek ve katkıda bulunacağım. Sağlıklı çocukluğun sağlıklı anne baba iletişimine bağlı olduğu gerçeği, bireysel ve aile danışmanlığı taleplerinizi karşılamanin da öncelikli amacımız oldugunu özellikle belirtmek isterim. Bilimsel literatüre bağlı kalarak, özgüvenli, bağımsız hareket edebilen, mutlu ve sağlıklı çocuklar görüşme taleplerinizi okul telefonumuzdan iletebilirsiniz.

Ülkü KAPLAN
Aile Danışmanı
Çocuk Gelişimi ve Egitimcisi

Sizinde Çocuklarınız Bizimle Beraber
Özgüven'li Olsunlar!

2009 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan kurumumuz, faaliyete geçtiği günden bu yana şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin de destek ve katkılarıyla, alanında güvenilir, saygıjn bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

İletişim Bilgileri

Adres : Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA
Telefon : +90 (555) 286 84 42
E-Posta : info@ozguvenanaokulu.k12.tr