2020-2021 İlkokul Kayıtlarımız Başlamıştır.

Ön bilgilendirme ve kayıtla ilgili tüm detayları okulumuzdan edinebilirsiniz.

Özel Yetenek Kulüpleri

Özgüven Anaokulu & İlkokulu

Başarı İle Aramızdan Su Sızmaz!

Kapalı Yüzme Havuzumuz Faaliyetine Başlamıştır.

2020-2021 Eğitim Dönemi İlkokul Kayıtlarımız Başlamıştır!

Okulumuz

Okulumuz

1550 m² kapalı alana sahip okulumuz da ; kapalı yüzme havuzu ,kapalı spor salonu ,resim atölyesi,müzik atölyesi ,yabancı dil atölyesi bulunmaktadır. Anaokulumuz 7 adet sınıf, yemekhane , 750 m² açık alan bahçesi , 50 m² kış bahçesi bulunmaktadır. Her katta, sınıfların kendi lavaboları bulunmaktadır.

Atölyeler

Atölyeler

Atölye ve kulüplerimiz 4 yaş anasınıf seviyesinden itibaren çocuklarımızın ilgi ve yetenek düzeylerine göre oluşturulmaktadır. 4-5 yaş grubu çocuklar branş derslerine ek olarak ilgi yetenek alanlarına göre ek olarak kulüp saati görmekteler .

Beslenme & Sağlık

Beslenme & Sağlık

Çocuklarımızın yıllar içinde bedensel bilişsel olarak sağlıklı gelişimlerini sağlamak ve bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için dengeli ve besleyici ,katkısız doğal gıdalardan oluşan bir beslenme programının uygulanmasının gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle beslenme listemizde şu kriterler uygulanmaktadır.

Etkinlikler & Haberler

TÜMÜNÜ GÖSTER -