KVKK Politikası

Özgüven Anaokulu

Aşağıda ozguvenanaokulu.k12.tr' nin "Gizlilik Politikası" yer almaktadır. Bu politakalar zaman zaman güncellenmektedir.

Bilgi Toplama ve Kullanım
ozguvenanaokulu.k12.tr , sitenin olası sahibinden bu sitede toplanan tüm bilgiler tekdir. Sitede toplanan bilgiler, bu metinde yolların dışında herhangi bir şekilde gösterime satılamaz, kiralanamaz veya verilemez.

Kayıt
Bu siteye üye olmak için aralarında bir hizmet olmalıdır. Kayıttaki kullanıcıdan faydalanmaktadır) ile ilgili bilgiler (e-posta ile ilgili bilgiler hakkında bilgi almaktır.) Bu bilgiler, kullanıcılar için yeni ürünler hakkında bilgilendirmek hakkında bilgilendirmede, üye profili belirlemede kullanılabilir.

Kullanıcı Adı ve Şifre
Kullanıcının yalnızca kullanıcıya veya firmaya ait kullanıcı adı / eposta şifresiyle erişilebilmek mümkün olacaktır.

Günlük Dosyaları
Sitenin yönetimi, hizmet çeşitliliğini geliştirmek, yeni görüş, kullanıcı hareketlerini izlemek, olumlu için dem bilgi toplama konusunda IP adreslerini yaklaşım. IP üzerinden yönlendirme sağlamayabilir.

Bağlantılar
Bu siteden başka sitelere ilişkiler vardır. ozguvenanaokulu.k12.tr , bu diğer ilgili sitelerin sitelerinden beklentilerinden ve politikasından sorumlu değildir .

Güvenlik
Bu sitede kullanıcıya ait emniyeti için her şeyin düşünülmesi gerekiyor.
Adres
Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA

E-Posta
info@ozguvenanaokulu.k12.tr