Atölyeler

Özgüven Anaokulu

Kids Club

Yoğunlaştırılmış İngilizce atölyemizde, çocuklarımızın İngilizceyi sevmesini ve İngilizce konuşulan ülkelerin kültürlerini öğrenmelerini amaçlıyoruz.

Spor Atölyesi

Çocuklarımızın denge, el göz koordinasyonu, mekân konum algısı gibi kazanmaları gereken önemli gelişimsel becerileri kazandıracak etkinlikler yapıyoruz.

Yüzme Atölyesi

Yüzme vücuttaki tüm kasları aynı anda çalıştıran nadir sporlardan biridir. Hem çok eğlenceli hem de çocuklarımızın gelişimine destek sağlayan bir spordur.

Müzik Atölyesi

Müzik, kendini ifade etme becerisini, yaratıcılık zevkini ve estetik duygusunu geliştirir. Ses ve dil gelişimi çocuklarımızın bilimsel gelişimine ve soyut düşünmelerine  katkıda sağlar.

Bale & Dans Atölyesi

Özel günler, yıl sonu etkinlikleri için bale ve dans atölyesi çalışmaları yapıyoruz.

Doğa & Trekking Atölyesi

Yaz dönemlerinde Ankara Dağcılık Kulübü rehberliğinde doğa yürüyüşleri düzenliyoruz. Çocuklarımız her doğa etkinliğimizde farklı maceralara atılıyorlar.

Akıl Oyunları & Satranç Atölyesi

Akıl oyunları atölyemizde yaptığımız satranç çalışmamızın amacı çocuklarımıza satranç kültürünü tanıtmak ve sevdirmektir.

Drama Atölyesi

Çocuklarımıza istenilen davranışların, alışkanlıkların ve tutumların kazandırılmasına katkı sunan drama çalışmalarını önemsiyoruz.

Sanat Atölyesi

Sanat çocuklarımızda sadece duygusal rahatlığı değil aynı zamanda düşüncelerin aktarımını, fiziksel becerilerin kullanılmasını da sağlıyor.
Adres
Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA

E-Posta
info@ozguvenanaokulu.k12.tr