Başarmak İçin, Doğru Yerdesin!

Avrupa Dil
Portfolyosu

İngilizce’de öğrendiğimiz cümle kalıplarını ve kelimeleri nasıl daha kolay ezberleyebiliriz diye düşünürken yaratıcı drama öğretmenimiz Serdar Kara bize fikirleriyle ışık tuttu. Oyunlarla kelime ve cümle kalıplarını çok kolay ezberleyebildiğimizi gördük. Önümüzdeki süreçte de bu şekilde çocuklarımızla hem eğlenip hem öğrenmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda yapacağımız ingilizce skeçlerle çocuklarımız doğaçlama yaparken ingilizce düşünebilmeyi öğrenecekler.

Active English Nedir ?

Kulüp derslerimizde İngilizce’yi sevdirmek ve İngilizce konuşulan ülkelerin kültürlerini öğretmek amacımızdır. Çocuklarımızın bu dili kullanmayı alışkanlık haline getirmesi ve dünyada uygulanan sınavlar hakkında bilgi edinmesi amaçlanmaktadır.
Active English Faydaları

Popüler kültürden daha fazla şey edinmene yardımcı olur.Sözlerini bilmediğin bir şarkının sözlerini kendi kendine uydururken biri tarafından yakalandın mı? Ya da çok sevdiğin bir dizi veya bir filmin berbat dublajından dolayı izlemek istemediğin oldu mu? Ya da çok sevdiğin bir yabancı yazarın çıkan yeni kitabının çevirisini beklemek zorunda kaldın mı? İşte bunlar bile senin İngilizce öğrenmen için en büyük neden.

Sizinde Çocuklarınız Bizimle Beraber
Özgüven'li Olsunlar!

2009 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan kurumumuz, faaliyete geçtiği günden bu yana şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin de destek ve katkılarıyla, alanında güvenilir, saygıjn bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

İletişim Bilgileri

Adres : Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA
Telefon : +90 (555) 286 84 42
E-Posta : info@ozguvenanaokulu.k12.tr