Kurumsal

Neden Özgüven Anaokulu ?
2009 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan kurumumuz, faaliyete geçtiği günden itibaren şeffaf yönetim anlayışıyla kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetlerine devam ediyor. Velilerimizin destek ve katkılarıyla alanında güvenilir, saygın bir eğitim kurumu olarak hizmet veriyor.

Atatürk İlke ve İnkılapları ve cumhuriyet sevgisi doğrultusunda, eğitim öğretim etkinliklerini sürdüren okulumuz, kurumsallaşma yolunda, okul öncesi mesleki etik ve ahlaki değerleri koruyan, bünyesinde bulunan bütün eğitim personeli ile beraber, birey odaklı, yeni özgün ve farkındalık yaratan bir eğitim kurumu olma hedefi ile yola çıkmıştır.

Cumhuriyet değerlerinin ve anlamının farkında ,özgüveni yüksek, çevreye ve doğa duyarlı, empati kurabilen , sosyal duyarlılıklara sahip ,iletişimi yetenekleri güçlü, paylaşmaktan ve beraber olduğu toplumun bir parçası olmaktan mutluluk duyan, hayal kuran, bilimsel şüpheciliğe ve akla sahip özgür ruhlu bireyler yetiştirmektir.

Özgüven Anaokulu Olarak ;

• Çağdaş, eleştirel, empati yaparak düşünme becerilerine sahip, özgüveni ve öz saygısı gelişmiş
  • Sorun çözme becerisi güçlü, çözüm odaklı, bireysel farklılıkların bilincinde, sorumluluk sahibi
  • Türkçeyi doğru kullanabilen
  • Zamanı etkili ve doğru yönetebilen, iç disiplini gelişmiş