Yüzme Atölyesi

Yüzme vücuttaki tüm kasları aynı anda çalıştıran nadir sporlardan biridir. Hem çok eğlenceli hem de çocuklarımızın gelişimine destek sağlayan bir spordur. Çocuklarımız yüzerken suyun basıncıyla dengede kalmaya çalışıp zihin-beden bütünlüğünü sağlarlar. Çocuklar suyla oynamayı sever. Yüzmeyi onlar için çekici kılan da budur. Çocuklarda yüzme öğretimi uzman eğitimci tarafından yapıldığında, yüzme sporunun fiziksel etkileri daha doğru ve etkin hissedilmektedir. Yüzme sporuna çocuklarda 4 yaşında başlanabilir. Okulumuzda yer alan kapalı yüzme havuzumuzda çocuklarımıza yüzme eğitimleri veriyoruz. Yüzme eğitimlerimizde çocuklarımıza öncelikle nefes kontrolü ve suda durma çalışmaları yaptırırken; oyun ağırlıklı bir program uyguluyoruz. Bu sayede çocuklarımız nefes kontrolü eğitimini ve suda durabilme becerisini temelden alıyorlar.