Akıl Oyunları ve Satranç Atölyesi

Özgüven Anaokulu

Robotik Kodlama

Bilgisayar yazılım dilinin temel mantığını içeren

Algoritma derslerinin anaokulu seviyesine göre uyarlanmış etkinliklerini yapıyoruz. Çocuklarımızı ileri dönemlerde alacakları robotik kodlama ve yazılım derslerine hazırlıyoruz.

Satranç

Akıl oyunları atölyemizde yaptığımız satranç çalışmamızın amacı çocuklarımıza satranç kültürünü tanıtmak ve sevdirmektir. Çok fazla tekrar, soru cevap, hikaye ve canlandırma yöntemi ile satranç taşlarının adı yerleri ve hareket şekillerini çocuklarımıza öğretiyoruz.

Akıl ve Zeka Oyunları

Çocuklarımızın üretkenlik, düşünme becerileri, görsel algı, analiz becerisi, dikkat ve hayal gücü, matematiksel zeka gelişimi, refleks gelişimi ve farkındalık yeteneklerini geliştiren eğitimler veriyoruz. Çocuklarımız “akıl ve zeka oyunları” sayesinde geometri ve matematik kavramlarını öğrenirken grup çalışmaları sayesinde sosyal becerilerini ve iletişim yeteneklerini geliştiriyorlar. Uyguladığımız oyunlarımızın birinde görsel algı gelişirken, diğerinde düşünme becerilerinin veya üretkenlik becerilerinin gelişmesini destekliyoruz.
Adres
Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA

E-Posta
info@ozguvenanaokulu.k12.tr