Kids Club

Yoğunlaştırılmış İngilizce atölyemizde, çocuklarımızın İngilizceyi sevmesini  ve İngilizce konuşulan ülkelerin kültürlerini öğrenmelerini amaçlıyoruz. Çocuklarımızın İngilizceyi kullanmayı alışkanlık haline getirmelerini sağlayacak yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimlerine ağırlık veriyoruz. İngilizce derslerimizin dışındaki diğer atölye faaliyetlerimizde de İngilizce eğitimini destekleyici aktiviteler yapıyoruz.

İngilizce derslerimizde,  çocuklarımızın öğrendiği cümle kalıplarını ve kelimeleri daha kolay kullanabilmelerine yardımcı olan drama etkinlikleri yapıyoruz. Çocuklarımızın İngilizce kelime ve cümle kalıplarını, oyunlarımız sayesinde eğlenerek öğrenmelerini amaçlıyoruz. İngilizce skeçlerde, çocuklarımızın doğaçlama yapmasına imkan veriyoruz. Çocuklarımızın etkili bir şekilde İngilizce konuşması için öğretmenlerimizle koordineli olarak çalışıyoruz.