Vizyonumuz

Atatürk ilke ve inkılapları ve cumhuriyet  sevgisi doğrultusunda, eğitim öğretim etkinliklerini sürdüren okulumuz, kurumsallaşma yolunda, okul öncesi mesleki etik ve ahlaki değerleri koruyan, bünyesinde bulunan bütün eğitim personeli ile beraber, birey odaklı, yeni özgün ve farkındalık yaratan bir eğitim kurumu olma hedefi ile yola çıkmıştır.

2009 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan kurumumuz,  faaliyete geçtiği  günden itibaren  şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin destek ve katkılarıyla alanında güvenilir saygın bir eğitim kurumu olarak  hayatına devam etmektedir.

Bu yolda bizimle birlikte olan tüm anne baba ve çocuklarımıza, bizimle paylaştıkları mutlu ve değerli anları için teşekkür ederiz .

“Okul; insanlığa saygıyı,millet ve memlekete sevgiyi ve bağımsızlık şerefini öğreten kutsal bir yerdir.

Memleket evladı, ekonomik hayatta etken, yapıcı ve başarılı olacak şekilde donatılmalıdır.

Milli ahlakımız, uygar esaslarla ve özgür fikirlerle geliştirilmeli ve güçlendirilmelidir.”

Diyen ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim anlayışı, vizyonumuzu oluşturan ilham kaynağımızdır.