Vizyonumuz

Atatürk ilke ve inkılapları ve cumhuriyet  sevgisi doğrultusunda, eğitim öğretim etkinliklerini sürdüren okulumuz, kurumsallaşma yolunda, okul öncesi mesleki etik ve ahlaki değerleri koruyan, bünyesinde bulunan bütün eğitim personeli ile beraber, birey odaklı, yeni özgün ve farkındalık yaratan bir eğitim kurumu olma hedefi ile yola çıkmıştır.

2009 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan kurumumuz,  faaliyete geçtiği  günden itibaren  şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin destek ve katkılarıyla alanında güvenilir saygın bir eğitim kurumu olarak  hayatına devam etmektedir.

Bu yolda bizimle birlikte olan tüm anne baba ve çocuklarımıza, bizimle paylaştıkları mutlu ve değerli anları için teşekkür ederiz .

HEDEFİMİZ

2016 yılından itibaren ilkokul hizmetlerine başlayan okulumuz Özgüven İlkokulu ve Taç Koleji İlköğretim olarak anasınıfından ortaokuluna kadar eğitim-öğretim faaliyetlerini devam ettirmektedir.

Cumhuriyet değerlerinin  ve anlamının farkında ,özgüveni yüksek,  çevreye  ve doğa duyarlı,empati kurabilen , sosyal duyarlılıklara sahip ,iletişimi yetenekleri güçlü,paylaşmaktan ve beraber olduğu toplumun bir  parçası olmaktan mutluluk duyan, hayal kuran, soru soran, bilimsel şüpheciliğe ve akla sahip  özgür ruhlu bireyler yetiştirmektir.

Her çocuk bir bireydir ve eğitim; her bireyin etik, estetik, ahlaki ve karakter gelişimini hedefleyen bireye özel kişisel yaklaşımlar gerektirir.