Vizyonumuz

“Okul; insanlığa saygıyı,millet ve memlekete sevgiyi ve bağımsızlık şerefini öğreten kutsal bir yerdir.

Memleket evladı, ekonomik hayatta etken, yapıcı ve başarılı olacak şekilde donatılmalıdır.

Milli ahlakımızı, uygar esaslarla ve özgür fikirlerle geliştirilmeli ve güçlendirilmelidir.”

Diyen ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim anlayışı, vizyonumuzu oluşturan ilham kaynağımızdır.

KURUMSAL HEDEFİMİZ

Kurumumuz, geri kalmış köhnemiş alışkanlıklarla değil, günümüz çocuklarının ihtiyaç ve beklentilerine cevap verecek şekilde teknolojideki gelişmelere uygun öğrenme ortam ve imkanları yaratarak; yaşam boyu öğrenmeyi model alarak kabul eder.

Bu amaçla öğrencilerimizi zorunlu ve koşullu bir mesleğe değil; becerilerine, sevdikleri hizmet alanlarına, kişisel kabiliyetlerine, kendilerini sürekli geliştirmeye, hayat amaçlarına göre kesintisiz araştırmaya, öğrenmeye yönlendirilmesi eğitim felsefemizin, öz güvenli, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, insan haklarına saygılı, günlük sorunlara çözüm üreten, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az iki yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan, okul ortamında kazandıklarını yaşamlarına uygulayabilen ve disiplinli çalışma alışkanlığı edinmiş donanımlı bireyler yetiştirmek en büyük hedefimizdir.

BİZİMLE BU HEDEFLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE VAR MISINIZ?