Özbakım

Güvenli bir ortamda  özveri ile bakımı yapılan çocuklarımızın mutlu bireyler olması ,eğitimin faaliyetlerinin yanında sağlanması gereken en önemli önceliğimizdir.

Anaokulu eğitimini ilkokul veya anasınıfından ayıran temel farklardan biri de bakım hizmetinin öğretmenler tarafından sağlanmasıdır.Anne ve babalarımız günün belirli saatlerinde öğretmenlerimiz ile iletişime geçip  özel durumlarını öğrenebilirler.

Çocuklarımızın  beslenme, temizlik  hijyen ve sağlığı ile ilgili  ihtiyaçları öretmen ve tüm personelimiz tarafından sevgi ve özveri ile karşılanmaktadır

Uyku, temizlik ve beslenme ile ilgili ihtiyaçlarının karşılanmasında öğretmenlerimiz birinci derecede sorumluluk üstlenmekte, yardımcı personel gözetmen ve yardımcı olarak ikinci derece sorumluluk almaktadır.

Yeni eğitim sitemi nedeni ile ilkokula daha erken yaşlarda başlayan çocuklarımızın bakımı ilk aylarda temel bakım alışkanlıkları kazanana kadar yardımcı ablalarımız tarafından devam ettirilmektedir.

Çocuklarımız endüstrileşmiş eğitim sisteminin kalabalık okulların da yalnız bireyler olarak kaybolmasın...

Yorumlar :
Henüz yorum yok