Okulumuz

750 m² kapalı alana sahip okulumuzda, ferah 6 adet sınıf, yemekhane - mutfak, 350 m² açık alan bahçesi , 100 m² kış bahçesi bulunmaktadır. Her katta, sınıfların kendi lavaboları bulunmaktadır. M.E.B. standartlarına uygun olarak eğitim veren kurumumuzda, eğitim binamız okul öncesi eğitiminin temel gereksinimlerine cevap verecek şekilde inşa ve dizayn edilmiştir.

Minimum altı yıl deneyime sahip tecrübeli Sınıf öğretmenlerimiz, yoğun emek sevgi gerektiren mesleklerinin etik ve ahlaki değerlerinin farkında olarak çocuklarımızın bakım ve eğitimi ile ilgilenmektedir.

2015 yılı itibari ile ilkokul bölümünü de  eğitim kurumu bünyesine katan okulumuz ,butik yapıdaki  ilkokul  alt yapısına çocuklarımızı hazırlarken ilkokul bünyesindeki atölye kulüp ve branşları da bünesinde bulundurmaktadır.