Okulumuz

650 m² kapalı alana sahip okulumuzda, ferah 6 adet sınıf, yemekhane - mutfak, 350 m² açık alan bahçesi , 70 m² kış bahçesi bulunmaktadır. Her katta, sınıfların kendi lavaboları bulunmaktadır. M.E.B. standartlarına uygun olarak eğitim veren kurumumuzda, eğitim binamız okul öncesi eğitiminin temel gereksinimlerine cevap verecek şekilde inşa ve dizayn edilmiştir.

Minimum altı yıl deneyime sahip tecrübeli Sınıf öğretmenlerimiz, yoğun emek sevgi gerektiren mesleklerinin etik ve ahlaki değerlerinin farkında olarak çocuklarımızın bakım ve eğitimi ile ilgilenmektedir.

Okulumuz alanında tecrübeli İngilizce, Jimnastik, Bale, Müzik, Branş Öğretmenleri ve yardımcıları ile beraber yaklaşık 20 personel ile hizmet vermektedir.

Sınıflar  Bahçemiz  Kış Bahçesi  Yemekhane  Lavabolar