Okula Başlarken

Sınıf ve öğretmen seçimi

Çocuğumuzda ilerde oluşabilecek sosyal uyumsuzluk, isteksizlik, kişilik çatışması gibi sorunların önüne geçilmesi için uygun sınıf seçimi yapılması gereklidir.

Öncelikle çocuğumuzun kişilik yapısına göre gerekli gözlemler yapılarak ebeveynimiz ile birlikte alışma dönemi yol haritası çıkarılır, devam eden iki hafta süresince uyumlu sınıf tespiti yapılır.

Sınıflarımız ikişer şube halinde olup kayıt dönemlerinde bu şubeler, çocuklarımızın sosyal uyum yapılarına göre oluşturulmaya çalışılır. Sınıf öğretmenleri öğretim teknikleri de bu şubeler arasında farkılılık arz etmektedir. Örneğin bir şubede yoğun fiziksel ve sosyal aktivite varken, diğer şubede ağırlıklı olarak bireysel etkinlikler yapılmakta, ses kontrolü daha yumuşak ve dikkatli yapılmaktadır.Öğretmen kadromuz bu karakter ve öğretim teknik ayrımı yapılarak oluşturulmaktadır.

Çocuğumuzun öğretmen ve öğrenci karekter uyumu gözetilerek sosyal anlamda uyumlu ve mutlu olacağı sınıf belirlenmeye çalışılır.

Dileyen velilerimiz  ilk iki haftalık deneme  sürecinde (aday kayıt)  uyum süreci gözlendikten sonra kesin kayıt yapabilir.

Kayıt için gerekli evraklar

1. Vesikalık fotograf (6 adet)
  2. Kimlik fotokoposi
  3. Aşı kartı fotokopisi