İngilizce

Çağımızın gereklerine uygun eğitim veren, öğrencilerine çift yabancı dil eğitimi vermeyi ilke edinmiş Özgüven Koleji’nde, anasınıfından itibaren İngilizce eğitimi verilmektedir. Erken yaşta kazandıkları dil becerisiyle öğrencilerimiz, çağın gereksinimlerini karşılayacak nitelikli insan olma yolunda hızla ilerlemeleri sağlanmaktadır.

Haftanın 5 günü teorik ve pratik olarak işlenen İngilizce derslerimiz, özel programlarla dramatize edilip teorik gramer çalışmalarından ziyade bireyin anlama , konuşma, kelime telafuz, ingilizce düşünme gibi yetilerinin çocukluk dönemlerinden itibaren kazanılmasını hedeflemektedir.

Anasınıfından itibaren haftalık 8 saate kadar çıkan İngilizce derslerimiz ile çocuklarımız geleceğe daha yakın.

Yorumlar :
Henüz yorum yok