Okulumuz

Okulumuz

1550 m² kapalı alana sahip okulumuz da ; kapalı yüzme havuzu ,kapalı spor salonu ,resim atölyesi,müzik atölyesi ,yabancı dil atölyesi bulunmaktadır. Anaokulumuz 7 adet sınıf, yemekhane , 750 m² açık alan bahçesi , 50 m² kış bahçesi bulunmaktadır. Her katta, sınıfların kendi lavaboları bulunmaktadır.

Atölyeler

Atölyeler

Atölye ve kulüplerimiz 4 yaş anasınıf seviyesinden itibaren çocuklarımızın ilgi ve yetenek düzeylerine göre oluşturulmaktadır. 4-5 yaş grubu çocuklar branş derslerine ek olarak ilgi yetenek alanlarına göre ek olarak kulüp saati görmekteler .

Beslenme & Sağlık

Beslenme & Sağlık

Çocuklarımızın yıllar içinde bedensel bilişsel olarak sağlıklı gelişimlerini sağlamak ve bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için dengeli ve besleyici ,katkısız doğal gıdalardan oluşan bir beslenme programının uygulanmasının gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle beslenme listemizde şu kriterler uygulanmaktadır.

1550 m² kapalı alana sahip okulumuz da ;  kapalı yüzme havuzu ,kapalı spor salonu ,resim atölyesi,müzik atölyesi ,yabancı dil atölyesi bulunmaktadır.

Okulumuzda merkezi elektrikli süpürge bulunmakta olup ,toz ve allerjik astıma neden olabilecek bakteri mantar ve partiküller direk dış mekana atılmaktadır.

Sınıf için halılar ithal floteks halı olup anti bakteriyel ve toz uçurmayan özelliktedir

Küçük yaş 15  büyük yaş 17 kişi  mevcutlu sınıflarımız ile anaokul  110 ,özel ilkokul ise 100 kontenjandan oluşmaktadır.

M.E.B. standartlarına uygun olarak eğitim veren kurumumuzda, eğitim binamız okul öncesi eğitiminin temel gereksinimlerine cevap verecek şekilde inşa ve dizayn edilmiştir.