Okulumuz

Okulumuz

1550 m² kapalı alana sahip okulumuz da ; kapalı yüzme havuzu ,kapalı spor salonu ,resim atölyesi,müzik atölyesi ,yabancı dil atölyesi bulunmaktadır. Anaokulumuz 7 adet sınıf, yemekhane , 750 m² açık alan bahçesi , 50 m² kış bahçesi bulunmaktadır. Her katta, sınıfların kendi lavaboları bulunmaktadır.

Atölyeler

Atölyeler

Atölye ve kulüplerimiz 4 yaş anasınıf seviyesinden itibaren çocuklarımızın ilgi ve yetenek düzeylerine göre oluşturulmaktadır. 4-5 yaş grubu çocuklar branş derslerine ek olarak ilgi yetenek alanlarına göre ek olarak kulüp saati görmekteler .

Beslenme & Sağlık

Beslenme & Sağlık

Çocuklarımızın yıllar içinde bedensel bilişsel olarak sağlıklı gelişimlerini sağlamak ve bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için dengeli ve besleyici ,katkısız doğal gıdalardan oluşan bir beslenme programının uygulanmasının gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle beslenme listemizde şu kriterler uygulanmaktadır.

Atatürk ilke ve inkılapları ve cumhuriyet  sevgisi doğrultusunda, eğitim öğretim etkinliklerini sürdüren okulumuz, kurumsallaşma yolunda, okul öncesi mesleki etik ve ahlaki değerleri koruyan, bünyesinde bulunan bütün eğitim personeli ile beraber, birey odaklı, yeni özgün ve farkındalık yaratan bir eğitim kurumu olma hedefi ile yola çıkmıştır.

2009 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan kurumumuz,  faaliyete geçtiği  günden itibaren  şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin destek ve katkılarıyla alanında güvenilir saygın bir eğitim kurumu olarak  hayatına devam etmektedir.

Bu yolda bizimle birlikte olan tüm anne baba ve çocuklarımıza, bizimle paylaştıkları mutlu ve değerli anları için teşekkür ederiz .

“Okul; insanlığa saygıyı,millet ve memlekete sevgiyi ve bağımsızlık şerefini öğreten kutsal bir yerdir.

Memleket evladı, ekonomik hayatta etken, yapıcı ve başarılı olacak şekilde donatılmalıdır.

Milli ahlakımız, uygar esaslarla ve özgür fikirlerle geliştirilmeli ve güçlendirilmelidir.”

Diyen ; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün eğitim anlayışı, vizyonumuzu oluşturan ilham kaynağımızdır.