Beslenme & Sağlık

Özgüven Anaokulunda

Beslenme & Sağlık
Çocuklarımızın yıllar içinde bedensel bilişsel olarak sağlıklı gelişimlerini sağlamak ve bağışıklık sistemlerini güçlü tutmak için dengeli ve besleyici, katkısız doğal gıdalardan oluşan bir beslenme programı uyguluyoruz. Yemek öğünlerimiz de özellikle ikindi kahvaltısı ve kahvaltılar da hazır gıda kullanmıyoruz. Kek, poğaça, börek gibi yemek listemizde yer alan ürünlerin tümünü mutfağımızda üretiliyoruz.

Yemek ve kahvaltı öğünlerimizde doğal organik ürünler kullanılmasına gayret ediyoruz. Tereyağı (doğal köy tereyağı), bal (doğal polenli petek balı ), peynir (börek ve tostlarda doğal köy peyniri) vb. ürünler doğal olarak temin etmeye özen gösteriyoruz.

Etli, tavuklu ve etli sebzeli yemek öğünlerimiz en az 3 çeşitten oluşuyor, öğünlerde porsiyon kısıtlaması bulunmuyor.

Yapay tatlandırıcı gliserin şurubu içeren besinler yerine; doğal pekmez, bal, reçel gibi ürünlere menülerimizde yer veriyoruz.