Başarmak İçin, Doğru Yerdesin!

Özgüven Anaokulu & İlkokulu - Doğa & Trekking Kulübü

Doğa & Trekking
Kulübü

Her kamp başka bir macera!

Unutulmaz deneyimler ve yeni arkadaşlıklar bu macerada!

Kamplara katılan çocuklar, şehirdeyken odaklanamadıkları birçok şeyi yeniden keşfediyor. Çünkü burada rutin yok, ödev yok, sadece kendi ilgi alanları var. Yeni arkadaşlarla tanışıyor ve benzer şeyleri aynı heyecanla merak ediyorlar. Belki de ilk kez kendi ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfediyorlar.

Yarının liderleri ışık hızında yazı veya telefon mesajı yazabilen değil, yüz yüze sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilen, düşüncelerini, fikirlerini ve değerlerini başarılı bir şekilde aktarabilen kişiler olacak. Yarının liderleri evrensel bir şekilde düşünebilen ve kendilerinden kültürel ve daha pek çok açıdan çok farklı birikimlere sahip olan kişilerle bile ortak temeller oluşturabilen insanlar olacak. Yarının liderleri, kamplar gibi onları geliştiren ve eğiten deneyimlerden destek alacak.

Kamplar, yarının iş ve toplum liderlerinin ihtiyacı olacak olan bağımsızlık, esneklik, takım çalışması, problem çözme ve diğer insanlarla sağlıklı iletişim kurma gibi becerileri yıllardır ustalıkla kampçılara aktarıyor.

Sizinde Çocuklarınız Bizimle Beraber
Özgüven'li Olsunlar!

2009 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan kurumumuz, faaliyete geçtiği günden bu yana şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin de destek ve katkılarıyla, alanında güvenilir, saygıjn bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

İletişim Bilgileri

Adres : Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA
Telefon : +90 (555) 286 84 42
E-Posta : info@ozguvenanaokulu.k12.tr