Başarmak İçin, Doğru Yerdesin!

Özgüven Anaokulu & İlkokulu - Bale & Dans Kulübü

Bale & Dans
Kulübü

Dans etmek, çocuğun kendini ifade etmesinin alternatif bir yoludur. Çocuğunuzun seçtiği dans türü ne olursa olsun, dans etmek çocuğun öz güvenini, duygusal gelişimini ve fiziksel gelişimini destekler. Önemli olan çocuğunuzun keyif aldığı dans tarzını ve ona uygun eğitmeni bulmaktır.

Dans, Öğrenme ve Dikkat Becerilerini Geliştirir.

Becerikli bir dansçı olmak için plan yapma, strateji geliştirme, disiplin, odaklanma önemli becerilerdendir ve bu beceriler çocuğun hayatının birçok bölümünde de gerekir. Dans dersleri çocukların yaratıcılık becerilerini harekete geçirir, sanata olan meraklarını ateşler. Düzenli olarak dans derslerine katılan çocukların akademik olarak daha başarılı oldukları bir araştırma ile belirlenmiştir, özellikle matematik ve fen konusunda.

Dans, öz güveni ve benlik saygısını geliştirir.

Sizinde Çocuklarınız Bizimle Beraber
Özgüven'li Olsunlar!

2009 yılında eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan kurumumuz, faaliyete geçtiği günden bu yana şeffaf yönetim anlayışı, kaliteli ve nitelikli eğitim faaliyetleri ve velilerimizin de destek ve katkılarıyla, alanında güvenilir, saygıjn bir eğitim kurumu haline gelmiştir.

İletişim Bilgileri

Adres : Güzelkent Mh. Lozan Barış Cad. Güzelkent Anadolu Lisesi Karşısı, No:22, 108'lik Villalar, Eryaman / ANKARA
Telefon : +90 (555) 286 84 42
E-Posta : info@ozguvenanaokulu.k12.tr