"Değerli anneler, babalar ;

Çocuk sahibi olacak kadar şanslıysanız, onların göz açıp kapayana kadar büyüyeceklerini unutmayın.

Hayat öyle bir denge kurmuş ki onların en çok ilgi istedikleri dönem, sizin onlarla en az ilgileneceğiniz döneme denk geliyor.

Anne – baba bu dönemde kendisiyle ilgilidir.Eğer hayata sıfır noktasından başlamışsanız işiniz normalden de daha zor olacak anlamına geliyor. Kariyer yapmak, para kazanmak vb.

Hayatınızın en önemli dönüm noktalarından birindesiniz. Anaokulu ve ilkokula başlangıç süreci, çocuklarınızın akademik hayatı boyunca temel teşkil edecek bir süreçtir.

Bu süreçte yalnız değilsiniz.. !

Özgüven Koleji; çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz; onların bilişsel, sosyal, kültürel ve akademik olarak geleceğe kesintisiz hazırlanmasında emin olabileceğiniz; İDEALİST Cumhuriyet değerlerine bağlı; ülkesini seven; bilgiyi beceriye, beceriyi değere dönüştüren bir nesli yetiştirmeyi amaç edinen butik okuldur.

Çocuklarınız, kalabalık okullarda kaybolmasın."

Özel Özgüven Koleji Müdürü

Yusuf ÖZGÜVEN